
به گزارش جام جم آنلاین ، او گویا بابت جدایی از جمع سرخ پوشان باعث تحمیل ضرر سنگینی هم به پرسپولیس شده است.
مهر دراینباره نوشته که مدافع ملی پوش فصل گذشته پرسپولیس طبق قرارداد، اقدام به فسخ یکطرفه با این باشگاه به دلیل عدم دریافت مطالبات خود گرفت تا دیگر مجبور به پرداخت ۴۰۰ هزار دلار نشود.
خلیل زاده در صورت تسویه باشگاه پرسپولیس مجبور به پرداخت این پول بود اما خیلی زود اقدام به دریافت برگه فسخ قرارداد خود کرد تا پرسپولیس را بابت دریافت حق ترانسفر به الریان قطر بی نصیب کند.
عدم مدیریت در پرداخت مطالبات این دو بازیکن که در مجموع نزدیک به ۲۸۰ میلیون تومان بود سبب شد تا پرسپولیس حدود ۶۵۰ هزار دلار (معادل ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به قیمت ارز روز در بازار) از دست بدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد