در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج ، اگر در خانه آشپزی می کنید، احتمالاً غذایی درست می کنید که به طور قابل توجهی از غذای رستوران سالم تر باشد.
چند روش وجود دارد که می توانید وعده غذایی یک هفته خود را با هم بپزید. سرخ كردن و سرخ کردن سریع در روغن کم دو مورد از محبوب ترین ها هستند اما اگر مراقب نباشید، این روش پخت باعث می شود روغن بیش از حد لازم به ظرف اضافه كنید. یک روش آسان برای کنترل میزان روغن استفاده شده این است که کل شام خود را در یک ظرف نچسب در فر کباب کنید. به علاوه، با استفاده از این روش می توانید تمام پخت و پزهای خود را یک باره انجام دهید و بعداً مجبور به حداقل تمیز کردن ظروف باشید. این یک روش برد-برد است.
اگرچه تهیه سس، رب یا مایه ماکارونی برای خود در خانه بسیار سرگرم کننده است اما خریدن آماده آن در شیشه برای وعده های غذایی هفتگی بسیار آسان تر است و بسیاری از آنها بسیار کم کالری هستند و پر از مواد عالی و کامل هستند اما گاهی اوقات وقتی آن ظرف سس را در قابلمه خود ریخته اید، همه آن ریخته نمی شود. یک راه آسان برای بدست آوردن بقیه مواد، اضافه کردن یک مقدار آب، بستن درب و تکان دادن آن است سپس آن را دوباره در قابلمه بریزید. فقط کمی مایع به آن اضافه می شود اما ما قول می دهیم حتی متوجه آن نخواهید شد.
اسفناج به داشتن مواد مغذی حساس به گرما مشهور است به این معنی که هنگام پخت آن بسیاری از فواید سلامتی خود را از دست می دهد. جوشیدن بیشترین تأثیر را روی مواد مغذی اسفناج می گذارد. اگر می خواهید از بیشتر مواد مغذی موجود در اسفناج خود استفاده کنید، آنها را سریع تفت دهید و تا گرم است از آن لذت ببرید.
ما می دانیم که نان ساندویچ احتمالاً مهمترین جنبه غذا است زیرا تمام مواد پر کننده را با هم نگه می دارد اما از آنجا که یک برش پایین می تواند همه چیز را به اندازه کافی نگه دارد، چرا با گذاشتن نیمه بالایی زحمت بیشتری می کشیم و خود را بیش از پیش با نان سیر می کنیم در صورتی که می توان یک ساندویچ دیگر هم به همین ترتیب خورد؟ می توانید چند کالری کاهش دهید و به راحتی یک تکه نان را تست کنید و روی آن را با تمام مواد ساندویچی مورد علاقه خود پر کنید.
آیا می دانید سیب زمینی یکی از بهترین مهارکننده های اشتها است؟ درست است! آنها منبع عالی سیری در رژیم غذایی شما هستند. نیازی به ذکر نیست که عناصر غذایی بی شماری که می تواند به شما بدهد چه قدر زیادند. با این حال، اگر سیب زمینی سرخ کرده ای که تهیه می کنید روغن از آن چکه می کند (و احتمالاً مقدار زیادی چربی اشباع شده دارد)، به طور کلی برای بدن شما مناسب نیستند اما این بدان معنا نیست که نمی توانید از سیب زمینی سرخ کرده لذت ببرید! در عوض، سیب زمینی سرخ شده را برش داده و با کمی روغن، نمک و فلفل در فر طبخ کنید. یک میان وعده یا کنار غذای ترد خواهید داشت که بدون داشتن روغن اضافی و کالری، با آن احساس سیری می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: