
به گزارش جام جم آنلاینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده است.
پودر پاپریکا | 3 قاشق غذاخوری |
پودر زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل ساییده شده | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زیره آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: