به گزارش جام جم آنلاینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده است.

| پودر پاپریکا | 3 قاشق غذاخوری |
| پودر زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
| پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
| پودر جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
| فلفل قرمز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
| زنجبیل ساییده شده | 1 قاشق چایخوری |
| تخم گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
| زیره آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
| میخک آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محیططباطبایی: خانه موزهها در همه جای دنیا سرمایههای فرهنگی هستند
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم