جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده است.
پودر پاپریکا | 3 قاشق غذاخوری |
پودر زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل ساییده شده | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زیره آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد
حسن عزالدین، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» تصریح کرد