یک ادویه برای پخت گوشت

طرز تهیه ادویه تندوری

بهترین روش مصرف این ادویه برای کباب و جوجه می باشد. علاوه بر آن برای انواع غذاهای هندی، غذاهای تند و مرغ تندوری می توان استفاده کرد. این ادویه ی هندی با ذائقه ی ایرانی بسیار سازگار و خوشایند می باشد.
کد خبر: ۱۲۸۱۰۸۳

به گزارش جام جم آنلاینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه ی نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه ی هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای جهان راه پیدا کرده است.

طرز تهیه ادویه تندوری

مواد لازم ادویه تندوری

 پودر پاپریکا 3 قاشق غذاخوری 
 پودر زردچوبه  1 قاشق غذاخوری
 پودر سیر  1 قاشق چایخوری
 پودر جوز هندی  1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز آسیاب شده  1 قاشق چایخوری
 زنجبیل ساییده شده 1 قاشق چایخوری 
 تخم گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری 
زیره آسیاب شده  1 قاشق چایخوری 
میخک آسیاب شده 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ادویه تندوری

همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها