به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،قنبر پلو شیرازی یک غذای خوشمزه مخصوص شهر شیراز بوده که در شهرهای دیگر هم بسیار طرفدار دارد. این غذا با گوشت چرخکرده قلقلی، کشمش و پیازداغ تهیه میشود.

مواد لازم قنبر پلو
برنج |
۴ فنجان |
گوشت چرخکرده |
نیم کیلو |
گردو |
۱۰۰ گرم |
کشمش |
۲۰۰ گرم |
رب انار |
۲ قاشق غذاخوری |
شیره انگور |
۱ قاشق غذاخوری |
پیاز |
۱ عدد |
زردچوبه |
یک قاشق چایخوری |
آرد نخودچی، نمک و روغن |
به میزان لارم |
طرز تهیه قنبر پلو
- برنج را خوب شسته و آن را با کمی نمک، دو الی سه ساعت بخیسانید.
- کشمش را نیز در کمی آب خیس کرده تا نرم شود.
- گوشت چرخکرده را در یک ظرف ریخته و روی آن آرد نخودچی، نمک و زردچوبه بریزید؛ سپس آن را با دست ورز داده تا مواد به خورد گوشت برود.
- کمی که ورز دادید گوشتها را به اندازه گردوی کوچک به شکل گرد و قلقلی در بیاورید.
- حال گوشتهای قلقلی را درون روغن کمی سرخ کنید.
- در یک تابه دیگر کمی روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید؛
- سپس گردو و کشمشهای خیس خرده را به آن تابه اضافه کرده و مواد را هم تفت دهید.
- برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
- در این مرحله لایه به لایه قابلمه را با برنج، کوفتهها و مخلوط گردو و کشمش پر کنید. (میتوانید کمی از گوشت و مواد را برای تزئین روی برنج نگه دارید.)
- در پایان کمی رب انار را با شیره انگور تفت داده و روی برنج بریزید.
- برنج را روی حرارت کم گذاشته تا دم بکشد.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.