به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، غذاهای گوشتی یکی از لذیذترین غذاهاست که به شکل های مختلف مزه دار و طبخ میشه. یکی از پر طرفدارترین غذاهای گوشتی، استیک و بیفتکه. بیفتک و استیک غالبا با راسته ی گوساله درست میشه.
مواد لازم بیفتک
گوشت راسته گوساله |
0.5 کیلوگرم |
قارچ |
250 گرم |
آرد |
1 قاشق غذاخوری |
سس سویا |
2 قاشق غذاخوری |
خامه |
200گرم |
جعفری خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
نمک و پودر فلفل سیاه |
به میزان دلخواه |
طرز تهیه بیفتک
- گوشت بیفتک را خوب با بیفتک کوب بکوبید تا کاملا نازک شود.
- روی هر دو طرف گوشت را فلفل بپاشید و آن را با دست ماساژ دهید تا همه ی قسمت های گوشت طعم دار شود.
- سپس آن را داخل مقدار بسیار کمی روغن سرخ کنید. زمانی که هر دو طرف بیفتک سرخ شد، آن ها را از تابه خارج کنید.
- قارچ ها را به شکل ورقه ای و پیاز را به شکل نگینی خرد کنید.
- پیازها را داخل تابه و کمی روغن تفت دهید و بعد از آن که نرم و طلایی رنگ شد، قارچ ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید (می توانید چند قطره آب لیمو ترش به قارچ ها اضافه کنید تا سیاه نشوند).
- پس از آن که رنگ قارچ ها نیز تغییر کرد، آرد الک شده، خامه، سس سویا، فلفل و نمک را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا سس کمی بجوشد.
- بیفتک های آماده شده را داخل سس قرار دهید. درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بیفتک ها کمی با سس بپزند.
- بیفتک ها را داخل بشقاب سرو کرده و مقداری از سس قارچ را روی آن بریزید. سپس روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.