جام جم آنلاین گزارش میدهد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوشطعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویهها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.
نمک | 2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 2 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 2 و 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پونه کوهی خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
آویشن خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
تکههای فلفل قرمز | (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری |
تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان