به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، دل مرغ یکی از خوراکی های دل چسب ایرانی است.
مواد لازم دل مرغ
دل مرغ |
300 گرم |
پیاز |
1 عدد |
سیر |
3 حبه |
قارچ |
5 عدد |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه دل مرغ
- دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید ( هر دل را به 4 قسمت برش بزنید ).
- درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند.
- قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام شود سپس سرو نمائید.
- در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید.
- در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میشود.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.