طرز تهیه خوراک دل مرغ

کد خبر: ۱۲۷۹۵۵۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، دل مرغ یکی از خوراکی های دل چسب ایرانی است.

طرز تهیه خوراک دل مرغ

مواد لازم دل مرغ

دل مرغ 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه 
قارچ 5 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه دل مرغ

  1. دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید ( هر دل را به 4 قسمت برش بزنید ).
  2. درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند.
  3. قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام شود سپس سرو نمائید.
  4.  در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید.
  5. در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میشود.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها