سکوت غرب درقبال تخریب مسجدالاقصی

حفاری های ویرانگر رژیم صهیونیستی نزدیک مسجدالاقصی باعث اعتراضات فراوان مسلمانان جهان شده است.ایهود اولمرت ، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بدون توجه به این اعتراضات ، اعلام کرده است
کد خبر: ۱۲۷۹۵۳
ادامه عملیات حفاری در این منطقه ضروری است. اتحادیه عرب ، اقدامات رژیم صهیونیستی را «حمله مجرمانه به یک مکان مقدس» خوانده و خواهان دخالت سازمان ملل متحد در این موضوع شده است.
محمد الاطرش ، رئیس حزب مسلمانان فرانسه در گفتگویی با رادیو فرانسه برون مرزی صدا و سیما از دلایل مخالفت مسلمانان با این حفاری ها و انگیزه های رژیم صهیونیستی از این اقدام سخن گفته است.

اسرائیل از تخریب بخشی از مسجدالاقصی چه هدفی را دنبال می کند؛

هدف صهیونیسم ، نابودی مسجدالاقصی است چرا که از نظر آنها نابودی این مسجد، به معنای پیروزی آنها در ایجاد اسرائیل است. از نظر گروهی از یهودیان ، سرزمینی به آنها وعده داده شده است و برای دستیابی به آن دست به هر کاری می زنند.
به همین دلیل است که آنها برای نابودی آن دست به هر کاری می زنند. صهیونیست ها به بهانه یافتن آثاری از معبد سلیمان به حفر تونل در اطراف مسجدالاقصی مبادرت کرده اند تا از این طریق مسجد را نابود کنند، آنها می خواهند در صورت پیدا کردن آثاری از معبد، آن را روی ویرانه های مسجدالاقصی بنا کنند.

آیا مقامات اسرائیلی برای فرار از بحران دست به چنین اقدامی زده اند؛

بله. وقتی طالبان مجسمه بودا را تخریب کرد، جهان این حرکت را بنیادگرایی نامید، در حالی که جهان اسلام نیز با این حرکت مخالف بود.اما وقتی اقدامی علیه مسجدالاقصی صورت می گیرد یونسکو ساکت می ماند. صهیونیست ها با حفر تونل ، مسجدالاقصی را تخریب می کنند و آنگاه که این مسجد بر اثر حفاری ها تخریب شد، می گویند مسلمانان مانع بازسازی مسجد توسط دولت عبری شدند و این مسجد نابود شد.
در حالی مذاکره برای پایان دادن به درگیری های داخلی در فلسطین در جریان است که دولت عبری به حرکت تحریک آمیز جدیدی دست می زند. به نظر من برقراری آرامش در منطقه با حضور صهیونیست ها ممکن نیست.

چرا غرب در این رابطه سکوت کرده است؛ اگر این حفاری ها در اطراف یک کنیسه انجام می گرفت ، باز دنیای غرب ساکت می ماند؛

نه ، اگر کسی به یک کنیسه نزدیک می شد، غرب جنجالی به راه می انداخت و آن را یهودی ستیزی معرفی می کرد.
آنها یهودی ستیزی را جنایت فجیع قلمداد می کنند. در فرانسه هر کس را که می خواهند نابود کنند فورا به یهودی ستیزی متهم می کنند در صورتی که درمورد سایر اتهامات ، همه منتظر رای دادگاه می مانند.در فرانسه از هر کس و از هر چیزی می توان انتقاد کرد، جز یهودیان . حرف آقای احمدی نژاد که می گویند، اسرائیل در منطقه مشکل ساز است ، واقعا درست است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها