طرز تهیه نان کروسان یا کراسان برخلاف تصور عموم بسیار راحت است. مواد اصلی تشکیل دهنده‌ی آن آرد، خمیر مایه و روغن است. نان کروسان انواع مختلفی دارد، مانند نان کروسان شکلاتی، گردویی، کنجدی و ...
کد خبر: ۱۲۷۸۴۳۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، نان یا شیرینی کروسان نوعی نان هلالی شکل است که مواد اصلی تشکیل دهنده‌ی آن آرد، خمیر مایه و کره یا روغن است. نان کروسان یک نوع نان ابداع شده در اتریش است ولی بیشتر به عنوان یک نان برای صبحانه در فرانسه مشهور است و تقریبا در سراسر اروپا عضو ثابت صبحانه محسوب می‌شود.

طرز تهیه نان کروسان

مواد لازم نان کروسان

آرد ۱ پیمانه 
شکر ۱ قاشق چای خوری 
شیر ۱/۴ پیمانه 
کره رنده شده ۱۰۰ گرم 
وانیل ۱ قاشق چای خوری 
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خمیرمایه ۱ قاشق چای خوری 
کره ذوب شده ۳۰ گرم
نمک ۱ پنسه

 

طرز تهیه نان کروسان

  1. ابتدا شیر ولرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
  2. در یک ظرف جدا تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
  3. کره ذوب شده را به خمیر به عمل آمده اضافه و مخلوط کنید، آرد و نمک را الک و به آن اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید تا یک خمیر یک دست به دست آید. آن را کنار بگذارید تا حجیم شود، سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
  4. پس از ۲ ساعت خمیر را با وردنه باز کنید و کره رنده شده را روی آن پخش کنید. سپس خمیر را تا بزنید و دوباره با وردنه صاف کنید، این عمل را ۴ بار تکرار کنید و پس از دفعه چهارم آن را یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.
  5. روز بعد خمیر را باز کنید و به یک مربع ۲۵ در ۲۵ صاف کنید و وردنه بکشید و به چهار مثلث یک اندازه تقسیم کنید.
  6. مثلث‌ها را از راس به سمت قائده بپیچانید.
  7. کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و رول‌های آماده شده را روی آن بچینید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها