پیاز سوخاری یکی از سبزیجات سوخاری است

طرز تهیه پیاز سوخاری

خوشمزه‌ای هستند که گاهی برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب هستند. این خوراکی‌های ترد و خوشمزه، یا به عنوان غذای اصلی و یا به عنوان پیش غذا و میان‌وعده، در کنار انواع سس مورد استفاده قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۱۲۷۸۲۷۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،سبزیجات سوخاری پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفداری هستند که علی‌رغم داشتن کالری بالا، اگر در منزل و به روش اصولی درست شوند، برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب هستند.

طرز تهیه پیاز سوخاری

مواد لازم پیاز سوخاری

پیاز خام درشت 2 عدد
آرد سفید یا آرد گندم معمولی 1 پیمانه
آرد سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه پیاز سوخاری

  1. پیاز را پوست گرفته، بشویید و پس از خشک کردن به صورت حلقه‌هایی به ضخامت ۱/۵ تا ۱ سانتیمتر برش بزنید.
  2. حلقه‌های پیاز را از هم جدا کنید و دقت کنید که هر کدام از حلقه‌ها بیشتر از دو لایه نباشند تا موقع سرخ شدن، نرم و پخته شوند.
  3. تخم مرغ را در کاسه‌ای شکسته، کمی نمک، زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. حلقه‌های پیاز را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد سفید یا آرد گندم معمولی بغلطانید.
  5. حلقه‌های پیاز را برای بار دوم در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
  6. در قابلمه یا تابه گودی روغن فراوان ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس حلقه‌های پیاز را در آن قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شوند. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها