
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،دستور تهیه دسر سیب و خامه بسیار خوشمزه را در این بخش از برای شما در نظر گرفته ایم.
کیک اسفنجی4 تخم مرغی یک عدد کمپوت سیب یک عدد خامه فرم گرفته 350 گرم
طرز تهیه دسر سیب و خامه
- ابتدا سیب ها را از داخل آب کمپوت در آورده آنها را به اندازه های دلخواه برش زده و کنار بگذارید و حالا کیک اسفنجی را به اندازه سیب ها برش زده و به آب کمپوت آغشته کرده و در لیوان مخصوص سرو دسر قرار دهید.
- لایه ای از سیب های خرد شده را روی تکه های کیک قرار داده و مقداری خامه روی آن ریخته و لایه ای از کیک اسفنجی خرد شده روی خامه ریخته و سیب های خرد شده را روی نان قرار دهید و در آخر خامه فرم داده شده را داخل لیوان ریخته و با برگ نعناع و یا برش هایی از بادام تزیین کرده میل نمایید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
عضو جبهه دموکراتیک مقاومت فلسطین در گفت و گو با «جامجم»:
نصر الله پژمانفر در گفت و گوی تفصیلی با جام پلاس:
گفتوگو با مجید طالبی عکاس فیلم «دسته دختران»
گفتوگو با سعید مستغاثی، رئیس پیشین انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی درباره رویکرد جدید برنامهها در صداوسیما