![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،دستور تهیه دسر سیب و خامه بسیار خوشمزه را در این بخش از برای شما در نظر گرفته ایم.
کیک اسفنجی4 تخم مرغی یک عدد کمپوت سیب یک عدد خامه فرم گرفته 350 گرم
طرز تهیه دسر سیب و خامه
- ابتدا سیب ها را از داخل آب کمپوت در آورده آنها را به اندازه های دلخواه برش زده و کنار بگذارید و حالا کیک اسفنجی را به اندازه سیب ها برش زده و به آب کمپوت آغشته کرده و در لیوان مخصوص سرو دسر قرار دهید.
- لایه ای از سیب های خرد شده را روی تکه های کیک قرار داده و مقداری خامه روی آن ریخته و لایه ای از کیک اسفنجی خرد شده روی خامه ریخته و سیب های خرد شده را روی نان قرار دهید و در آخر خامه فرم داده شده را داخل لیوان ریخته و با برگ نعناع و یا برش هایی از بادام تزیین کرده میل نمایید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: