
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،در این بخش طرز تهیه “ژله میوه” یک دسر خوش طعم و شیک را برای شما آماده کرده ایم.
پودر ژلاتین | 2قاشق سوپخوری |
آب | 2 پیمانه |
شکر | 150 گرم |
اسانس مورد نظر | 1/8 قاشق چایخوری |
میوه فصل مخلوط | حدوداً یک کیلوگرم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: