طرز تهیه ژله میوه ای

ژله که به نوعی محبوب ترین نوع دسر است؛ به سفره ی شما رنگ و جلوه خاصی می بخشد. با تهیه ژله در منزل و تزئینات خلاقانه و فوت و فن هایی که به شما آموزش خواهیم داد، هنر آشپزی شما قلب همه را تصاحب خواهد کرد. ژله با این همه محبوبیت و زیبایی خواص بسیاری هم دارد. همه ما میدانیم ژله خاصیت استخوان سازی و همچنین رشد برای کودکان دارد اما در کنار آن حاوی ویتامین ب است که برای افسردگی نیز مفید میباشد.
کد خبر: ۱۲۷۷۹۷۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،در این بخش طرز تهیه “ژله میوه” یک دسر خوش طعم و شیک را برای شما آماده کرده ایم.

 

طرز تهیه ژله میوه ای

مواد لازم ژله میوه ای

 پودر ژلاتین  2قاشق سوپخوری
آب 2 پیمانه
شکر 150 گرم
اسانس مورد نظر 1/8 قاشق چایخوری
میوه فصل مخلوط حدوداً یک کیلوگرم

 

طرز تهیه ژله میوه ای

  1.  بهتر است برای جلوگیری از چسبیدن ژله به قالبتان آن را از خوب شسته و خشک کنید و به مدت نیم ساعت در فریزیر قرار دهید در این فاصله میوه ها را خوب شسته و بعد از خشک کردن آنها را پوست بگیرید و به شکل مکعب برش بزنید.
  2. در این مرحله قالب را از فریزر خارج کرده و تکه های میوه را با چیدمانی زیبا داخل آن قرار داده و قالب را به فریزر برگردانید و نیم ساعت دیگر به آن زمان دهید و در این مرحله 2 پیمانه آب را در قابلمه ای ریخته و اجازه دهید بجوشد.
    بعد از جوشیدن آب پودر ژلاتین را به قابلمه افزوده و هم بزنید تا خوب حل شود سپس اسانس مورد نظرتان را اضافه کرده و قابلمه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
  3. قالب را از فریزر بیرون آورید و ژله را روی آن بریزید و برای 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب بسته شود و بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را از یخچال بیرون آورده در دیس پذیرایی برگردانید و ژله را میتوانید با بستنی و قطعات میوه و یا با خامه تزیین کرده و میل کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها