شیوع کرونا سبب شده که مردم با عادات ضدعفونی کردن بیشتر آشنا شوند، اما هنوز بسیاری نمی‌دانند که آیا از طریق تماس با تلفن همراه به ویروس کرونا آلوده می شوند؟
کد خبر: ۱۲۷۲۰۲۲

محققان توصیه می‌کنند که سطوحی که زیاد لمس می‌شوند مانند صفحه‌های لمسی تلفن‌های همراه، میزها، دستگیره‌های در، پریز‌های برق، میز‌های کار باید مرتب تمیز و ضدعفونی شوند.
اخیرا پژوهشگران اعلام کردند: سطوحی که لمس می‌شوند «منبع اصلی انتقال ویروس کرونا نیستند، اما باید خطر این انتقال را از همه منابع احتمالی به حداقل رساند.»
با توجه به وابستگی ما به تلفن‌های همراه و استفاده مکرر از آن‌ها در طول روز باید نسبت به تمیز کردن آن‌ها و به حداقل رساندن گسترش ویروس کرونا از طریق آن‌ها آگاه باشیم.
سازمان جهانی بهداشت نیز تاکید دارد که ویروس کرونا (SARS-CoV-2) می‌تواند بالقوه بر روی سطوح زندگی کند و موجب بروز آلودگی شود، اما این موضوع هنوز ثابت نشده است.
با این حال، متخصصان، تمیز کردن و ضد عفونی کننده سطوحی را که بسیار لمس می‌شوند از جمله تلفن همراه، دستگیره‌های در، میز کار، پریز‌های برق، تبلت‌ها و موارد دیگر توصیه می‌کند.
به گفته متخصصان، اگر به دیگران اجازه ندهید که به تلفن همراه شما دست بزنند، احتمال آلودگی به ویروس کرونا را به حداقل می‌رسانید، اما اگر تلفن همراه شما آلوده شود در آن صورت خطر بزرگ‌تر این است که تلفن را به صورت خود بزنید.
بنا بر این گزارش، هنگام تمیز کردن صفحه نمایش لمسی تلفن‌های هوشمند خود، باید از دستورالعمل کارخانه‌های سازنده پیروی کنید و در صورت نبود این دستورالعمل‌ها باید از دستمال‌های الکلی یا اسپری‌های پایه الکلی که دست کم 70 درصد الکل دارند، استفاده کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، همچنین با توجه به نحوه ی انتقال ویروس کرونا و بقای طولانی مدت آن بر روی سطوح خارجی، توصیه می شود در مکان های شلوغ، حتی المقدور از گوشی استفاده نکنید و علاوه بر شست و شوی مداوم دست ها، گوشی های تلفن همراه خود را نیز حداقل دوبار در هر روز، البته با رعایت موارد ایمنی و آسیب‌ نزدن به تلفن همراه، با مواد ضدعفونی نظیر الکل (اتانول) ضدعفونی کنید و تا حد امکان از تماس دست های آلوده خود با تلفن همراه و سر و صورت خودداری کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها