به گزارش گروه سیما جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه یک، ویژه برنامه 10 قسمتی «تشرف» از امروز چهارشنبه 4 تیر با اجرای سیدکاظم احمدزاده پخش می شود. این برنامه هر روز حوالی ساعت 17 از جوار حرم امام رضا(ع) بطور زنده پخش خواهد شد.
تشرف هر روز میزبان هنرمندان، خوانندگان و بازیگران مطرح رسانه ملی خواهد بود و فضایی شاد، مفرح، معنوی و در عین احساسی و با موضوع نقش امام رضا(ع) در زندگی شخصی وکاری ایشان را رقم می زند.
مخاطبان می توانند از طریق سامانه 3000008 و تماس با این برنامه، احساسات خود را درباره امام رئوف و خاطرات خود از تشرف شان به زیارت امام رضا(ع) ابراز کنند. در این برنامه هر روز با تعدادی از مخاطبانی که از طریق این سامانه تماس گرفته اند، توسط مهمانان برنامه ارتباط صوتی و تصوی ازحریم رضوی برقرار می گردد.
«تشرف» به تهیه کنندگی «مجید صفری»کاری از گروه معارف اسلامی شبکه یک است که با مشارکت رسانه های صوتی وتصویری آستان قدس رضوی با شعار خدمت کریمانه – همکاری مومنانه روی آنتن خواهد رفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد