ارزان ترین تندر با حداقل امکانات ، 8.5 میلیون تومان

پیش فروش خودروی تندر (ال90)که از مدتها پیش وعده داده شده بود، از 12اسفندماه آغاز می شود و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۱۲۶۹۶۰

براساس این گزارش ، دو خبرگزاری روز گذشته به نقل از منابع خود قیمتهای متفاوتی را برای مدلهای مختلف این خودرو اعلام کردند.دیروز ایسنا در حالی قیمت 8 میلیون و 200 هزار تومان را برای مدل EO تندر اعلام کرد که خبرگزاری فارس از قیمت 8میلیون و 500 هزار تومانی برای ارزان ترین مدل این خودرو خبر داد.
در همین رابطه یک مقام مطلع به فارس گفت: پیش فروش خودروی تندر (ال90)از 12اسفند با مبلغ 5میلیون تومان شروع شده و بقیه قیمت خودرو زمان تحویل از ثبت نام کنندگان اخذ خواهد شد.وی افزود: 3تیپ خودروی تندر (ال STD)90یا استاندارد با قیمت تقریبی 8.5میلیون تومان ، تیپ LXیا لوکس با قیمت تقریبی 9.5میلیون تومان و تیپ SLXیا فوق لوکس با قیمت تقریبی 10.5میلیون تومان در این دوره پیش فروش خواهد شد.
این مقام آگاه اظهار کرد: خودروهای پیش فروش شده از خردادماه براساس قرعه کشی تحویل ثبت نام کنندگان خواهد شد.
وی در خصوص ویژگی های 3تیپ خودروی عرضه شده گفت: در تیپ STDیا استاندارد، خودرو معمولی است که کولر و آپشنهایی همچون شیشه بالابر برقی ، ترمز ABSو کیسه هوا ندارد.
این مقام آگاه در ارتباط با تیپ LXیا لوکس این خودرو گفت: این تیپ از تندر دارای کولر، فرمان هیدرولیک و شیشه بالابر برقی درهای جلوست.
وی خودروی تندر تیپ SLXرا دارای آپشنهای دیگری همچون آینه برقی ، شیشه بالابرهای 4در برقی ، ترمز ABSو کیسه هوا عنوان کرد که با قیمت تقریبی 10.5میلیون تومان به ثبت نام کنندگان عرضه خواهد شد.
این مقام آگاه گفت: به احتمال زیاد، خودروهای تولید شده براساس قرعه کشی به ثبت نام کنندگان واگذار خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها