کمیسیون تلفیق نحوه قیمت گذاری بنزین را مورد بررسی قرار داد
ایرنا: " مرتضی تمدن " ، عضو کمیسیون تلفیق از مذاکرات و طرح پیشنهادات مختلف در این کمیسیون درباره نحوه قیمتگذاری بنزین خبرداد.
کد خبر: ۱۲۶۷۸۵
وی افزود: پیشنهادات مختلفی در کمیسیون درباره بنزین مطرح شد که با برخی از آنها موافقت نشد.
تمدن گفت: براساس محاسبات انجام شده توسط وزارت نفت، بنزین تومانی ، /درصد، تومانی، /درصد، تومانی ، /درصد، تومانی ، درصد ، تومانی ، /درصد، تومانی ، /درصد ، تمانی /درصد ، تومانی /درصدو بنزین تومانی ، /درصد تورم را به دنبال خواهد داشت.
تمدن افزود: دولت شب گذشته طرحی را به کمیسیون تلفیق آورده بود که بنزین فقط بصورت سهمیهای با قیمت تومان عرضه شود که این مساله در کمیسیون مورد قبول قرارنگرفت.
وی گفت: در صورت سهمیهبندی بنزین ، پیش بینی میشود مصرف بنزین از میلیون لیتر در روز به میلیون لیتر برسد.
تمدن گفت: گزینه برتر کمیسیون تلفیق بنزین دو نرخی است اما تورم زا بودن آن ، همه را مردد کرده است و کمیسیون به دنبال آن است که هم بنزین دو نرخی شود وهم تورم کنترل شود.
وی گفت: سهمیه بندی گازوئیل نیز از سوی کمیسیون تلفیق مورد بررسی است.