گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره اجرای طرح ترافیک در پایتخت و بسته ترافیکی پیشنهادی از سوی شورای شهر اظهار داشت:این بسته به صورت کامل در شورای ترافیک تهران مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان پلیس راهور، شهرداری و شورای شهر نظراتشان را مطرح کردند.
وی با اشاره به اینکه سرانجام، بسته ترافیکی ارائه شده از سوی شورای شهر در شورای ترافیک به تصویب رسید، گفت: استانداری زمان اجرای بسته ترافیکی را در پایتخت اعلام میکند.
رئیس کمیسیون عمران وحمل و نقل شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی با یک پنجم آمار مسافران نسبت به روزهای غیرکرونایی فعال است به طوری که اکنون این ناوگان یک میلیون مسافر دارد و پیش از دوران کرونا آمار مسافران روزانه 5 میلیون بود.
علیخانی با بیان اینکه مشکلات ترافیکی در حال حاضر به دلیل لغو طرح ترافیک سبب راهبندان در خیابانها، پارکهای غیرمجاز و مشکلاتی در این راستا به ویژه در محدوده مرکزی تهران شده است، گفت:در بسته ترافیکی ورود تاکسیهای اینترنتی، آژانسها، سرویس ادارات و مدارس به محدوده طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا رایگان است.
وی گفت: همچنین در این بسته به رعایت فاصله اجتماعی در مترو و اتوبوس، مراکز تجاری و اداری در نظر گرفته شده است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد