زولبیا بامیه شیرین؛ اما موجب تلخ کامی

یک متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بسیاری از زولبیا بامیه‌های تولید شده یا روغن‌هایی که در آن‌ها زولبیا بامیه تهیه می‌شود، چندین برابر میزان استاندارد پراکسید داشتند.
کد خبر: ۱۲۶۶۰۰۴
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر مرتضی مجاهدی در خصوص مصرف زولبیا بامیه‌های شیرین صبح امروز در جع خبرنگاران اظهار کرد:به‌صورت مکرر زولبیا بامیه‌های خام داخل روغنی که در دمای بسیار بالا بیش از دو ساعت در حال جوش است، ریخته می‌شود که در این وضعیت، درصد ماده بسیار خطرناکی به نام پراکسید در روغن بالا رفته که عامل مهمی در افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌ها از جمله سرطان، بیماری‌های روماتیسمی، بیماری‌های پوستی، پیری زودرس و غیره خواهد بود.
وی تصریح کرد: میزان استاندارد پراکسید در اینگونه روغن‌ها باید حدود ۵ میلی اکیوالان در کیلوگرم باشد ولی بعضا تا ۶۵ میلی اکی‌والان در کیلوگرم گزارش شده است.
 
این متخصص طب ایرانی خاطرنشان کرد: قنادی‌های اخلاق‌مدار، روغن حاصل از چندین بار استفاده را جهت مصارف صنعتی مانند تهیه صابون از چرخه تهیه شیرینی خارج می‌کنند.
 
دکتر مجاهدی گفت: اما مراکز سودجو که به دور از چشم مجموعه‌های نظارتی این روغن خطرناک را در تهیه انواع شیرینی‌ها استفاده می‌کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها