jamejamonline
سلامت عمومی کد خبر: ۱۲۶۶۰۰۴ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹  |  ۰۶:۳۲

یک متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بسیاری از زولبیا بامیه‌های تولید شده یا روغن‌هایی که در آن‌ها زولبیا بامیه تهیه می‌شود، چندین برابر میزان استاندارد پراکسید داشتند.

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر مرتضی مجاهدی در خصوص مصرف زولبیا بامیه‌های شیرین صبح امروز در جع خبرنگاران اظهار کرد:به‌صورت مکرر زولبیا بامیه‌های خام داخل روغنی که در دمای بسیار بالا بیش از دو ساعت در حال جوش است، ریخته می‌شود که در این وضعیت، درصد ماده بسیار خطرناکی به نام پراکسید در روغن بالا رفته که عامل مهمی در افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌ها از جمله سرطان، بیماری‌های روماتیسمی، بیماری‌های پوستی، پیری زودرس و غیره خواهد بود.
وی تصریح کرد: میزان استاندارد پراکسید در اینگونه روغن‌ها باید حدود ۵ میلی اکیوالان در کیلوگرم باشد ولی بعضا تا ۶۵ میلی اکی‌والان در کیلوگرم گزارش شده است.
 
این متخصص طب ایرانی خاطرنشان کرد: قنادی‌های اخلاق‌مدار، روغن حاصل از چندین بار استفاده را جهت مصارف صنعتی مانند تهیه صابون از چرخه تهیه شیرینی خارج می‌کنند.
 
دکتر مجاهدی گفت: اما مراکز سودجو که به دور از چشم مجموعه‌های نظارتی این روغن خطرناک را در تهیه انواع شیرینی‌ها استفاده می‌کنند.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
یادداشت بیشتر
خطر کرونا هنوز جدی است

خطر کرونا هنوز جدی است

هنوز همه‌گیری کرونا در کشور ما مساله‌ای جدی است و افراد اگر مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، هر لحظه امکان ابتلای آنها به کرونا وجود دارد.

راز کارنامه موفق ایران در مقابله با کرونا

راز کارنامه موفق ایران در مقابله با کرونا

آنچه از جلسه دیروز ستاد مبارزه با کرونا با حضور رهبر معظم انقلاب و همچنین بیانات ایشان استنباط می‌شود تاکید بر باور ملی است. ایران از توانمندی‌های خوبی در عرصه علمی و همچنین حضور افراد کارشناس و متخصص برخوردار است.

کرونا با آنفلوآنزای جدید می آید

کرونا با آنفلوآنزای جدید می آید

ویروس کرونا هنوز برای دانشمندان بسیار ناشناخته‌است و به این دلیل، نباید با عجله درباره رفتار این ویروس در ماه‌های آینده قضاوت کنیم بنابراین هنوز نمی‌توانیم بگوییم آیا در ماه‌های آینده به‌خصوص در فصل پاییز با یک همه‌گیری وسیع برمی‌گردد یا خیر.

گفتگو بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
قرنطینه بدون تنش

نبود مهارت گفت‌وگو و کاهش آستانه تحمل ، قرنطینه خانگی را برای برخی خانواده‌ها مشکل کرده است

قرنطینه بدون تنش