پخش زنده مراسم شب های قدر از کربلای معلی

مراسم شب‌های قدر از کربلای معلی به صورت زنده روی آنتن شبکه قرآن می رود.
کد خبر: ۱۲۶۵۹۶۴

به گزارش گروه سینما و تلویزیون جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، امسال مراسم لیالی قدر از کربلا‌ی معلی به صورت زنده از ساعت ۲۳:۳۰ روی آنتن شبکه قرآن می رود.

مداحی حاج مهدی سلحشور در برنامه شب‌های همدلی ساعت ۲۳:۴۰ الی یک بامداد و مناجات خوانی حاج محمود کریمی و نیز مراسم عزاداری با حضور مقام معظم رهبری در سال گذشته از بخش‌های دیگر مراسم احیاء امسال خواهد بود.

همچنین برنامه افطار «ضیافت» و سحرگاهی«مهمان خدا» در این ایام به صورت ویژه به موضوع شهادت حضرت علی (علیه السلام) می‌پردازد، برنامه «عطر رمضان» از امامزاده ابوالحسن (علیه السلام) شهر ری از برنامه شاخص شبکه قرآن و معارف سیما در شب های قدر است.
گفتنی است پخش زنده دعای ندبه از کربلا‌ی معلی در روز بیست و یکم ماه رمضان، سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین فاطمی نیا و سخنرانی در حرم مطهر رضوی سال قبل از دیگر برنامه‌هایی است که برای این ایام در نظر گرفته شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها