
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از worldometers، آخرین آمار و ارقام مربوط به ویروس کرونا در سراسر جهان به شرح زیر است.
*تعداد مبتلایان به ویروس کرونا تا صبح امروز چهارشنبه ششم می به عدد سه میلیون و 727 هزار و 802 نفر رسید.
*تعداد افراد فوت شده در کل جهان به عدد 258 هزار و 339 نفر رسید.
*تعداد افراد بهبودیافته یک میلیون و 242 هزار و 388 نفر است.
*حدود دو میلیون و 777 هزار و 827 نفر از مبتلایان شرایط میانه و متوسطی دارند این در حالی است که 49 هزار و 248 نفر از کل مبتلایان در شرایط وخیم به سر می برند و در بخش مراقبت های ویژه بستری شده اند.
*آمریکا مرکز جهانی کرونا است. تا این لحظه یک میلیون و 237 هزار و 633 نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند. این کشور از لحاظ مرگ و میر نیز بدترین آمار جهان را دارد. تا به حال 72 هزار و 271 نفر در پی ابتلا به این ویروس در ایالات متحده جان باخته اند.
*انگلیس یکی از سیاه ترین روزهای خود را پشت سر گذاشت. در 24 ساعت اخیر تعداد 700 نفر دیگر به قربانیان ویروس کرونا در این کشور اضافه شد. حالا 29 هزار و 427 نفر در این کشور به دلیل کرونا فوت کرده اند. به این ترتیب بریتانیا تبدیل به دومین قتلگاه کرونا بعد از آمریکا در جهان تبدیل شد.
*اسپانیا نیز بعد از ایالات متحده آمریکا بیشترین تعداد مبتلا را دارد یعنی 250 هزار و 561 نفر. 25 هزار و 613 نفر نیز در این کشور به دلیل ابتلا به کرونا فوت کرده اند.
*در ایتالیا هم 213 هزار و 13 نفر کرونا گرفته اند و 29 هزار و 315 نفر جان سپرده اند. ایتالیا بعد از آمریکا و انگلیس سومین قتلگاه کروناست.
*تعداد مبتلایان به کرونا در فرانسه به 170 هزار و 551 نفر رسید. 25 هزار و 531 نفر هم در این کشور فوت کرده اند.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی