به گزارش جام جم آنلاین ، فارس نوشت: نشریه «آبولا» پرتغال در گزارشی به تمجید از مهدی طارمی، مهاجم ایرانی ریوآوه پرداخت و او را به عنوان یک مهاجم، بهترین دانست.
آبولا درباره مهاجم ایرانی نوشت: وقتی طارمی در 27 بازی برای ریوآوه 18 گل به ثمر می رساند و در 2 فصل 2015-2016 و 2016-2017 برای پرسپولیس ایران در 37 بازی 24 گل می زند پس او معیارهای یک مهاجم خوب تا سال 2021در لیگ های فوتبال اروپا را دارد.
وی افزود: او در اولین فصل حضورش در الغرافه قطر 11 گل به ثمر رسانده است و در فصل 2018-2019 نیز برای این تیم قطری 10 گل به ثمر رساند و بعد از راهی ریوآوه شد.
پیش از این رسانه های پرتغال طارمی را گزینه تیم های بزرگ این کشور مثل پورتو، اسپورتینگ و بنفیکا معرفی کردند.
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد