
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، اولگ گورالف رئیس مرکز آشتی روسیه وابسته به وزارت دفاع این کشور در سوریه گفت: 27 فرد مسلح خود را به مسئولان سوری تسلیم کردند.
وی افزود: این افراد توسط مربیان آمریکایی برای حملات و اقدامات خرابکارانه علیه تاسیسات نفتی و گازی و نیز ساختار زیربنایی مواضع تحت کنترل ارتش سوریه آموزش دیده بودند.
گورالف گفت: شب 14 آوریل، یک گروه از عناصر مسلح آموزش دیده در پایگاه نظامی آمریکا در نزدیک اردوگاه الرکبان تلاش کردند که منطقه التنف را ترک کنند.
وی افزود: این عناصر مسلح تصمیم گرفتند که خود را تسلیم ارتش سوریه کرده و به زندگی مسالمت آمیز باز گردند اما در مرزهای پنج و نیم کیلومتری منطقه امنیتی، یک گروه از باندهای تندروی موسوم به "مغاویر الثوره" مورد حمایت آمریکا به آنها حمله کردند.
گورالف تصریح کرد: در نتیجه درگیری، عناصر مسلح سه کامیون خود را از دست دادند و 27 نفر موفق به فرار شدند که اکنون در منطقه تدمر تحت حفاظت ارتش سوریه قرار دارند.
وی افزود: آنها دهها قطعه سلاح خود از جمله راکت انداز و تیربارهای سنگین ساخت کشورهای غربی را تحویل دادند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد