
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نشریه «فرانس فوتبال» قسمت جدیدی از مصاحبه خود با شیخ دیاباته، مهاجم آفریقایی استقلال را امروز منتشر کرد.
در این بخش دیاباته از داستان توقف هواپیما به خاطر او را روایت می کند که این اقدام به خاطر دوست داشتن بیش از حد ایرانی ها نسبت به او است.
دیاباته در مصاحبه خود عنوان کرد: من از ناحیه ورزشی اصلا از انتخاب ایران برای حضورم پشیمان نیستم. نمی توانم محبت ایرانی ها به خودم را روایت کنم. فقط یک اتفاقی که رخ داد را برایتان می گویم تا بدانید ایرانی ها چقدر مرا دوست دارند. یک روزی مجبور بودم به فرانسه برگردم به همین خاطر عازم فرودگاه شدم. اما دیر رسیده بودم و گیت های بسته شده بود.
وی ادامه داد: اما با این وجود خدمه فرودگاه دیدند که من شیخ دیاباته بازیکن استقلال هستم، تلاش زیادی کردند تا من را سوار هواپیما کنند حتی تهدید کردند که حق پرواز نمی دهند مگر اینکه من سوار هواپیما شوم. من هیچ جای دنیا و حتی در کشورم مالی این نوع محبت به خودم را ندیده بودم.
مجله فرانس فوتبال روز گذشته بخشی دیگر از مصاحبه شیخ را که درباره ویروس کرونا و مسائل دیگر منتشر کرده بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰