حمایت دولت بریتانیا از میزبانی جام جهانی 2018

گوردون براون وزیر خزانه داری بریتانیا روز دوشنبه 12 فوریه از حمایت دولت این کشور از هرگونه پیشنهاد فدراسیون فوتبال انگلستان برای میزبانی جام جهانی 2018 خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۹۵۱

به گزارش شبکه بی بی سی ، گوردون براون که به احتمال زیاد جانشین تونی بلر در رهبری حزب کارگر و نخست وزیری بریتانیا خواهد شد، گفت ، بیش از 50 سال است که انگلستان میزبان جام جهانی نبوده و با توجه به برگزاری المپیک 2012 در لندن، اگر جام جهانی 2018 هم در انگلستان برگزار شود، این دهه به بزرگترین دهه ورزشی تاریخ جزیره تبدیل خواهد شد.
وزارت خزانه داری بریتانیا همچنین در یک امکان سنجی 50 صفحه ای، این کشور را بهترین نامزد اروپایی جام جهانی دانسته است.

بر اساس مطالعات این وزارتخانه این کشور در مقایسه با آلمان که مجبور بود سه ورزشگاه جدید برای برگزاری جام جهانی بسازد، از تمامی امکانات لازم برای میزبانی جام جهانی برخوردار است.
فیفا در سال 2011 در مورد میزبان بازیهای 2018 تصمیم خواهد گرفت.
آفریقای جنوبی میزبان جام جهانی است و جام جهانی قرار است به میزبانی یکی از کشورهای آمریکای جنوبی برگزار شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها