مهر: با توجه به این که فازهای 6، 7و 8پارس جنوبی هنوز کامل نشده ، در نتیجه گاز فازهای 2و 3به فازهای 6تا 8پارس جنوبی منتقل می شود.
کد خبر: ۱۲۵۳۳۶
مجری پروژه فازهای 6، 7و 8پارس جنوبی درباره آخرین وضعیت پروژه در جمع خبرنگاران گفت: راه اندازی فازهای 6، 7و 8پارس جنوبی با 3درصد تاخیر مواجه است که به این ترتیب پیش بینی می شود تا پایان سال یا اوایل سال آینده ، شاهد راه اندازی اولین واحد از این مجموعه باشیم.
محمد شمس افزود: آب شیرین کن ها، دیگهای بخار و سیستم هوای فشرده در حال راه اندازی هستند و فازها بتدریج و به ترتیب وارد سرویس می شوند.
وی مهمترین عامل تاخیر را کارهای دریایی دانست و اضافه کرد: به دلیل تاخیر در اجرای کارهای دریایی که از سوی صدرا انجام می شود، مقرر شده بخشی از گاز فازهای 2و 3به فازهای 6تا 8پارس جنوبی منتقل شود.
شمس ، حجم این گاز را 300میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: امید است تا پایان سال یا اوایل سال آینده شاهد راه اندازی نخستین واحد از فازهای 6تا 8پارس جنوبی باشیم تا اشکالات نیز بتدریج رفع شود.