جایزه ای جهانی برای پیشگامان علم

صبح روز گذشته سالن کنفرانس اجلاس سران کشورهای اسلامی ، میزبان چهره های سرشناس علمی کشور بود تا با حضور ریاست جمهوری اسلامی ایران از برگزیدگان بیستمین جشنواره علمی خوارزمی تقدیر به عمل آید.
کد خبر: ۱۲۵۳۳۲

به گزارش خبرنگار جام جم ، برگزیدگان از رشته های مکانیک ، برق ، رایانه ، هوا فضا، عمران ، مواد، صنایع شیمیایی ، کشاورزی ، علوم پایه ، مهندسی پزشکی و علوم انسانی معرفی شدند و هیات داوران در نهایت 31طرح را به عنوان برگزیده نهایی در کنار 7طرح خارجی به این مراسم معرفی کرد.
در بخش بین المللی از 2ایرانی مقیم خارج از کشور یعنی دکتر بهرام مبشر، کیهان شناس موسسه علوم تلسکوپ فضایی هابل و کاشف کهکشان های ابر پرجرم دوردست و دکتر اکرم تاجی ، استاد دانشگاه نیوانگلند استرالیا درخصوص بیوتکنولوژی تقدیر شد و 5جایزه بخش بین الملل این جشنواره به محققانی از کشورهای امریکا، بوسنی ، بلغارستان ، هندوستان ، چین و مالزی اهدا شد.
در مراسم امسال یونسکو، سازمان آموزشی ، علمی و فرهنگی ملل متحد با ارائه مدال اینشتین به دکتر فیض ارائه کننده مدل سازی و کنترل ماشین های الکتریکی ، سازمان جهانی مالکیت فکری با اهدای 2جایزه به نوآور جوان و همچنین برترین نوآور جشنواره ، آکادمی علوم جهان سوم با 2جایزه به رشته های علوم پایه ، کمیته دائمی علوم و فناوری کشورهای اسلامی با اهدای جایزه برتر به برگزیده ایرانی مقیم خارج از کشور و سازمان (آیسسکو) با اهدای 3جایزه به برگزیدگان ، کنفدراسیون بین المللی نوآوران و کمیسیون علوم و فناوری برای توسعه پایدار در کشورهای جنوب ، حضور خود را در بیستمین جشنواره خوارزمی تصویب کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها