![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر سحر امیری نژاد اظهارکرد: هر چه میزان قند و چسبندگی مواد غذایی مصرفی بیشتر باشد، درصد پوسیدگیهای دندانی افزایش مییابد.
وی ادامه داد: رعایت بهداشت دهان و دندان پس از مصرف مواد غذایی نظیر موز که ph اسیدی و مانند کشمش، پفک و ... چسبندگی بالایی دارد، به منظور پیشگیری از پوسیدگیهای دندانی لازم و ضروری است.
امیری نژاد توضیح داد: موادغذایی که قدرت چسبندگی و پوسیدگی زایی بالایی دارد، بهتر است در فاصله کم و یا به طور هم زمان مصرف شود.
وی با بیان اینکه هیچ منبع علمی مبنی بر این که گاز زدن سیب یا کرفس میتواند جایگزین مسواک باشد، وجود ندارد، اظهارکرد: معاینات دندانپزشکی در زمان طلایی با افزایش بهداشت دهان و دندان و بهره مندی از آموزشهای بهداشتی میتواند از پیشرفت پوسیدگیها پیشگیری کند.
این پزشک متخصص استفاده صحیح از مسواک، خمیردندان و دهانشویهها را در پیشگیری از پوسیدگیهای زودرس موثر دانست و خاطر نشان کرد: استفاده از دهانشویه فلوراید به شرط آن که بلعیده نشود، نه تنها ضرری ندارد بلکه در پیشگیری بسیار موثر است.
وی نسبت به مصرف زیاد آبمیوههای صنعتی هشدار داد و تاکید کرد: از مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف نوشیدنیهای اسیدی به علت آنکه سطح دندانی را نرم و پروسه حل شدن را تسریع میکند، به شدت پرهیز کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: