در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.
اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.
یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل میدهد و میتواند به عنوان یک میانوعده جذاب درست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی
مواد لازم:
فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد
سیر: ۳ حبه
رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده: ۲ لیوان
۴ برش مغز نان تست
روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
پوست فلفلهای کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد