سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
وی افزود: خوب است بدانی محققان بر این باورند که پنیر دارای مواد مغذی فراوان از جمله پروتئین، ویتامین بهخصوص ویتامین آ، ویتامین ب۲، ویتامین ب۱۲ و ویتامین کا۲، فسفر، روی، سدیم، کلسیم، فیبر و آهن است. همچنین دارای چربیهای ترانسدار از جمله واکسسین اسید و لینولیک کانجاکتد است و علاوه بر آنکه به تقویت استخوانها و ساختن ماهیچهها کمک میکند، برای سلامت قلب، سلامت دندانها و فشار خون نیز مفید است.
همسر شخص فقیر گفت: دو روز است پنیرمان تمام شده است. شخص فقیر نگاهی به همسر خود کرد و گفت: اتفاقا پنیر چیز خوبی نیست. پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که پنیر بهویژه انواع سخت آن کالری و نمک بالایی دارد و میتواند موجب افزایش وزن و بالا رفتن فشار خون شود. همچنین بیشتر انواع پنیر دارای چربیهای اشباع هستند که موجب بروز اضافه وزن میشود و نیز بهواسطه داشتن چربیهای اشباع و کلسترول میتواند سبب بروز بیماریهای قلبی و دیابت نیز بشود. وی افزود: همچنین پنیر مادهای حساسیتزاست و در کسانی که دارای زمینه حساسیت هستند موجب سوءهاضمه، مشکلات پوستی و تنفسی و میگرن میشود و خاموش شد.
همسر مرد فقیر گفت: از میان نتایج تحقیقات محققان و نتایج پژوهشهای پژوهشگران، کدامیک را باید سرلوحه اعمال خود قرار دهیم؟ مرد فقیر که عصبانی شده بود از جا برخاست و نخست همسرش را و سپس خودش را کتک زد و گفت: تا اطلاع ثانوی به نتایج پژوهشهای پژوهشگران اعتماد میکنیم و بار دیگر خاموش شد.
امید مهدینژاد
طنزنویس
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد