ترکیه از آغاز انتقال گاز روسیه به اروپا در ماه ژانویه خبر داد

اردوغان از خط لوله «تاناپ» که گاز آذربایجان را به ترکیه منتقل می‌کند بهره‌برداری کرد و گفت خط لوله «ترک‌استریم» که گاز روسیه را به اروپا منتقل می‌کند هشتم ژانویه2020 در استانبول به بهره‌برداری خواهد رسید.
کد خبر: ۱۲۳۹۹۶۴

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، دیروز در مراسم افتتاح خط لوله انتقال گاز فراآناتولی یا همان تاناپ گفت خط لوله انتقال گاز ترک‌استریم که گاز روسیه را به اروپا می‌رساند هشتم ژانویه در استانبول به بهره‌برداری خواهد رسید.پروژه تاناپ به طور رسمی در ژوئن ۲۰۱۸ آغاز شد و از مرز ترکیه با گرجستان تا مرز ترکیه با یونان امتداد یافته و شش میلیارد مترمکعب از گاز آذربایجان را به ترکیه و ۱۰ میلیارد مترمکعب را به اروپا منتقل می‌کند.
اردوغان در این مراسم از افتتاح خط لوله انتقال گاز دیگری نیز خبر داد. رئیس‌جمهور ترکیه در این مراسم گفت: یک خط لوله انتقال گاز دیگر، یعنی ترک‌استریم را هشتم ژانویه2020 در استانبول افتتاح خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها