برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز کمیته ای هماهنگ با بازرسی و امور مناطق تشکیل شده است که بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در این کمیته ، شهرداران مناطق موظف هستند رای کمیسیون ماده 100را بلافاصله اجرا کنند
کد خبر: ۱۲۳۹۴۷
و ساخت و سازهای غیر مجاز را به جای جریمه نقدی و توقف ، تخریب کنند.
به گزارش شهرداری تهران ، ابوالقاسم وحدتی اصل قائم مقام معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اعلام این خبر گفت: پیش از این اگر شهروندی دچار تخلف در ساخت و ساز می شد به کمیسیون ماده 100معرفی و پس از آن رای صادر می شد.
در این شرایط شهرداری منطقه بعد از رای کمیسیون ماده 100ساخت و ساز را متوقف می کرد که این کار برای ساکنان آن منطقه به دلیل راکد ماندن ساختمان نیمه کاره مشکل ایجاد می کرد.
وحدتی در ادامه گفت: بنا به دستور شهردار تهران ، در حال حاضر به مناطق تاکید شده است که با تخلف در حین اجرا برخورد قطعی شود و به جای توقف یا جریمه نقدی ، بلافاصله آن را تخریب کنند.
وی در ادامه در مورد ساخت وسازهای غیر مجاز ارگان های دولتی اظهار کرد: برخورد با ساخت وسازغیر مجاز شامل این ارگان ها نیز می شود و در صورتی که برای شهرداری قابل رویت باشد برخورد قطعی صورت می گیرد.
وحدتی با تاکید براین که شهرداری مصمم است با تخلفات برخورد جدی داشته باشد، افزود: در برخی ارگان ها مانند پادگان ها، شهرداری اجازه ورود ندارد که برای حل این مشکل نیزشهردار تهران ملاقات هایی داشته اند و تمهیداتی در این زمینه اندیشیده شده و شهرداری تهران تصمیم راسخ دارد تا با تخلفات به هر شکلی که باشد قاطعانه برخورد کند.