به گزارش جام جم آنلاین ، مهدی طارمی حالا در پرتغال و تیمش یعنی ریوه آ حسابی مشهور شده. علت شهرت او نه توانایی های گلزنی اش است و نه به این خاطر که در تیم ملی فوتبال ایران بازی می کند. دلیل شهرت او در میان هواداران فوتبال پرتغال و البته خبرنگاران و رسانه های این کشور این است که مدام خود را روی زمین می اندازد تا بلکه پنالتی و یا خطایی به سود تیمش بگیرد! شهرت طارمی در «دایو» زدن آنچنان زیاد شده است که عکس او در توضیح کلمه دایو زدن در فوتبال در ویکیپدیا مورد استفاده قرار گرفته است.
موضوع شیرجه زدن های طارمی آنچنان در پرتغال حساسیت برانگیز شده که سرمربی ریوآوه در نشست خبری بعد از دیدار اخیر تیمش با لحنی ملتمسانه رو به خبرنگاران گفته: «بیایید این بحث که طارمی خودش را بیجهت روی زمین میاندازد را تمام کنیم.»
طارمی با شیرجه هایش خود را به یک سوژه بین المللی تبدیل کرده است. کاش کمی کوتاه بیاید!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد