حذف آملی مورسمو از اوپن استرالیا

آملی مورسمو، تنیسور فرانسوی، سید یک سابق جهان روز یکشنبه 21 ژانویه در مرحله یک هشتم اوپن استرالیا در بخش تنیس انفرادی بانوان با شکست در مقابل لوسی سافارووا، تنیسور چک از دور رقابتها حذف شد.
کد خبر: ۱۲۳۵۵۵
آملی مورسمو در سال 2006 فاتح انفرادی بانوان گرند اسلم اوپن استرالیا شده بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه، لوسی سافارووا، تنیسور چک در مرحله یک هشتم انفرادی بانوان گرند اسلم اوپن استرالیا آملی مورسمو، تنیسور فرانسوی سید 3 جهان را در 2 ست متوالی و با نتایج 4-6 و 3-6 شکست داد و او را از دور رقابتها خارج کرد.
در سایر دیدارهای یک هشتم نهایی انفرادی بانوان اوپن استرالیا، نیکوله وایدیسووا، تنیسور چک توانست در 2 ست متوالی با نتایج 3-6 و 3-6 در برابر النا دمنتیووا، تنیسور روس پیروز شود.

سحر پیر، تنیسور اسراییلی در 2 ست متوالی و با نتایج 4-6 و 2-6 سووتلانا کوزنتسووا، تنیسور روس را شکست داد.
در دیدارهای روز شنبه 20 ژانویه و در مرحله سوم انفرادی بانوان اوپن استرالیا، ماریا شاراپووا، تنیسور روس، سید یک جهان تاتیانا گاربین، تنیسور ایتالیایی را در 2 ست متوالی و با نتایج 4-6 و 1-6 در هم شکست.

کیم کلیژسترز، تنیسور بلژیکی در 2 ست متوالی و با نتایج 3-6 و 3-6 آلونا بوندارنکو، تنیسور اوکراینی را شکست داد.
مارتینا هینگیس ، تنیسور سوئیسی در دیداری آسان آیکو ناکامورا، تنیسور ژاپنی را در 2 ست متوالی و با نتایج 2-6 و 1-6 از پیش رو برداشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها