«میدان سرخ مسکو» مقصد بعدی ابراهیمیان

تازه‌ترین فیلم ابراهیم ابراهیمیان به گفته خودش، یک اکشن جنایی است.
کد خبر: ۱۲۲۷۰۷۹

ابراهیم ابراهیمیان، کارگردان سینما درباره فیلم تازه خود «دابلند» که محصول مشترک ایران و گرجستان است به هنرآنلاین گفت: در حال حاضر در نوبت دریافت پروانه نمایش هستیم و پس از دریافت پروانه نمایش برای اکران آن برنامه‌ریزی خواهیم کرد. طبق توافقی که با پخش‌کننده گرجی داشتیم، قصد داریم این فیلم همزمان در دو کشور اکران شود تا بتوانیم تبلیغات مناسبی هم برای آن داشته باشیم.
کارگردان «عادت نمی‌کنیم» در پاسخ به این سؤال که چرا تأکید بر اکران همزمان دارد، افزود: اگر قرار باشد این فیلم در گرجستان زودتر از ایران اکران شود، به دلیل این‌که نسخه نمایش خانگی آن زودتر وارد بازار می‌شود، احتمال نسخه قاچاق فیلم و ورود آن به ایران بالا می‌رود و ما نمی‌خواهیم چنین اتفاقی بیفتد. بنابراین جلوی این ماجرا را می‌گیریم و تأکیدمان روی اکران همزمان است.
ابراهیمیان در ادامه درباره فعالیت‌های جدید خود نیز عنوان کرد: نگارش فیلمنامه میدان سرخ مسکو نوشته سارا سلطانی به‌تازگی به پایان رسیده است. به دلیل این‌که چیدمان بازیگران فیلم کمی سخت است و همه مشغله فراوانی دارند فعلا در مراحل ابتدایی پیش‌تولید هستیم. این فیلم به لحاظ موضوعی هیچ ارتباطی با آثار قبلی من ندارد و یک تریلر جنایی ـ اکشن است.
او در پاسخ به این سؤال که آیا فیلم برای جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود یا خیر گفت: خیر، چرا که بسیار پیش‌تولید وسیعی دارد و زمانبر است و بعید می‌دانم قبل از جشنواره فیلم فجر بتوانیم آن را کلید بزنیم.
کارگردان «ارسال آگهی تسلیت برای روزنامه» همچنین درباره موفقیت انتخاب این گونه در زمان اکران توضیح داد: بعد از فیلم پیلوت، دابلند را کاملا در یک فضای فانتزی ساختم و همین امر موجب شد در کارنامه‌ام کار متفاوتی باشد و در نهایت ذهنیتم نسبت به تولید فیلم تغییر کند. یکی از مباحثی که همواره درباره آن اعتراض داشتم ورود به گونه‌های مختلف است، اما فکر می‌کنم فیلم‌های با پیش‌تولید عظیم و جذب سرمایه در این زمینه مانند حرکت روی لبه تیغ است. میدان سرخ مسکو کاملا آرتیستی است و نمونه‌اش در سینمای ایران وجود ندارد، حداقل در فیلمنامه این‌گونه است و به موفقیت آن بسیار امیدوارم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها