jamejamnashriyat
نشریات روزنامه جام جم کد خبر: ۱۲۲۶۲۱۱ ۱۰ شهريور ۱۳۹۸  |  ۰۰:۰۱

مطالعات نشان می‌دهد مصرف غذاهایی چون ماهی که حاوی اسیدچرب امگا۳ هستند، موجب کاهش میزان تری‌گلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد میان بیشتر افراد دارای میزان بالای چربی و تری‌گلیسیریدها می‌شود.

آن اسکولاس رای، سرپرست این تحقیق در این باره می‌گوید: ما در تحقیقات خود دریافتیم درمان با مصرف روزانه چهار گرم اسید چرب امگا۳ موثر است و با اطمینان می‌توان همراه با داروهای استاتین که برای کاهش کلسترول مصرف می‌شوند، استفاده کرد. تری‌گلیسیریدها، چربی‌هایی هستند که در خون به گردش درمی آیند. نتایج برخی مطالعات نشان داده‌ میزان بالای تری‌گلیسیریدها (بالا ۲۰۰ mg/dL) می‌تواند به تصلب شریان منجر شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سکته افزایش یابد. ماهی، منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳ است و انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند حداقل دو بار در هفته ماهی‌های چرب نظیر قزل‌آلا و تون مصرف شود. / مهر

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
سند افتخار سپاه

سند افتخار سپاه

بعد از 40 سال از تاریخ دفاع مقدس امروز شاهد اظهارنظرهایی هستیم كه موجب نگرانی رهبر معظم انقلاب درباره تحریف این دوران شده است.

دیدار سینه‌سوختگان با مرادشان

دیدار سینه‌سوختگان با مرادشان

دیداری كه در 30 آبان 98 برگزار شد، توفیقی بود كه رفیق راه جمعی از یاران شد؛ جمعی از سینه‌ سوخته‌ ها، راویان و آفتاب‌ خورده‌های سرزمین‌های خونین دوران هشت سال دفاع مقدس كه به نمایندگی از همرزمان‌ شان به دیدار رهبر معظم انقلاب شتافتند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر