موسوی هنوز درباره نرخ بنزین در سال 86 تصمیم گیری نشده است

واحدمرکزی خبر: معاون حقوقی و امور مجلس رئیس جمهور گفت دولت هنوز درباره نرخ بنزین در سال اینده تصمیم نگرفته است.
کد خبر: ۱۲۲۶۰۴

سید احمد موسوی امروز در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت عصر امروز هیئت دولت در جلسه ای بررسی تبصره های بودجه سال 1386 کل کشور را پایان می دهد.
وی افزود در جلسه عصر امروز درباره نرخ سال اینده بنزین نیز صحبت خواهد شد.
معاون حقوقی و امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه چهارشنبه این هفته هیئت دولت در جلسه ای با حضور رئیس جمهور ردیفهای بودجه سال اینده کل کشور را نیز بررسی می کند گفت یکشنبه هفته اینده اقای احمدی نژاد لایحه بودجه سال 1386 کل کشور را به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد کرد.
موسوی با رد ادعای تاخیر دولت در تقدیم بودجه 86 به مجلس افزود انچه بر عهده دولت است تقدیم لایحه بودجه تا اخر ماه جاری به مجلس است که این کار صورت خواهد گرفت.
وی گفت براساس ایین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، 10 روز برای بررسی پیشنهاد نمایندگان درباره لایحه بودجه، 10 روز برای بررسی در کمیسیونهای تخصصی، 2 هفته برای بررسی در کمیسیون تلفیق و 2 هفته برای بررسی لایحه بودجه در صحن علنی مجلس زمان لازم است بنابراین دولت در تقدیم لایحه بودجه به مجلس تاخیر نکرده است.
معاون حقوقی و امور مجلس رئیس جمهور همچنین در پاسخ به سوالی درباره دیپلماتهای ایرانی ربوده شده در شمال عراق گفت وزارت امور خارجه در این باره با جدیت در حال پیگیری است و دولت عراق هم در این زمینه قول مساعد داده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها