به گزارش ایلنا، سردار کمال هادیانفر درباره نصب سامانههای کنترلی بر نفتکشها افزود: سامانه سپهتن روی ۱۵ هزار اتوبوس نصب است و تقریبا اتوبوسهای نوشماره نیز از آن برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه قرار است این سامانه در ناوگان حمل و نقل باری نیز مورد استفاده قرار گیرد، ادامه داد: پس از تجهیز ناوگان حمل و نقل باری به این سامانه قطعا این سامانه برای نفتکشها نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
رئیس پلیس راهور ناجا عنوان کرد: البته بخشی از سامانه سپهتن ناکارآمد شده، بنابراین نیازمند این است که تغییراتی در آن صورت گیرد. به دلیل ناکارآمدی این سامانه تصادفات ناوگان حمل و نقل مسافربری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. سردار هادیانفر با بیان اینکه باید اصلاحاتی در سامانه سپهتن ایجاد شود، بیان کرد: از همین رو تفاهماتی را با وزارت راه و شهرسازی داشتیم و جلساتی را با سازمان راهداری برگزار کردهایم و مدلهای توسعه یافته این سامانه را در دستور کار قرار دادیم و انشاءا... بهزودی اجرایی خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم