تردد در محدوده طرح ترافیک پنجشنبه ها رایگان است

شهرداری تهران تردد در یکی از محدوده های ترافیکی در روزهای پنجشنبه را رایگان و در دیگری پولی کرده است.
کد خبر: ۱۲۲۰۶۶۵
تردد در محدوده طرح ترافیک پنجشنبه ها رایگان است

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، شهرداری تهران از ابتدای تابستان امسال زوج یا فرد را به محدوده کاهش آلودگی هوا تغییر نام داد و همین تغییر نام تردد در این محدوده را دستخوش تغییرات کرد. یکی از این تغییرات شرایط تردد در روز‌های پنجشنبه است.

در طرح جدید که از سال گذشته با ایجاد تغییرات در محدوده طرح اصلی آغاز شد، ورود به محدوده طرح ترافیک در روز‌های پنجشنبه آزاد و رایگان شد.

این وضعیت در سال ۹۸ هم ادامه یافت اما با اجرای طرح کاهش آلودگی هوا تردد در حلقه دوم مشمول هزینه شد، به این معنا که اگر کسی بخواهد بین ساعت ۶:۳۰ تا ۱۳ در محدوده حلقه دوم تردد کند، از سهمیه ۲۰ روز رایگان او کاسته می‌شود، اما تردد در محدوده حلقه اول همچنان رایگان است.

همچنین تردد در روز‌های جمعه و تعطیل موجب کاهش سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در حلقه دوم نمی‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها