تحقیقات نشان می‌دهد خوردن غذاهایی که با حرارت بالا طبخ شده‌اند، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۱۸۱۵۷

محققان می‌گویند پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) می‌شود؛ این ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکول‌های بزرگ هستند. محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی سازوکارها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را افزایش می‌دهند. آنها همچنین قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین‌های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر در ارتباط است.
محققان دانشکده پزشکی آیسان بیمارستان مونت‌سینای نیویورک اقدام به پخت ۵۴۹ غذا با روش‌های مختلف کرده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازه‌گیری کردند./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها