مطالعات جدیدی که به‌تازگی تاثیر عصاره اسفناج را در بهبود عملکرد ورزشی مورد بررسی قرار داده نشان می‌دهد نوعی ترکیب فعال در عصاره اسفناج به میزان قابل‌توجهی قدرت عضلانی را بهبود می‌بخشد.
کد خبر: ۱۲۱۶۲۰۸

به گزارش ایسنا، اسفناج سرشار از کلسیم، منیزیم و آهن بوده و به همین علت برخی آن را غذایی فوق‌العاده می‌دانند. برخی مطالعات نشان داده‌اند که اسفناج مزایای سلامتی گوناگونی از جمله پیشگیری از سرطان و آسم، کاهش فشارخون و کمک به کنترل عوارض دیابت دارد. آزمایش‌های جدید به بررسی پتانسیل دیگری از اسفناج یعنی بهبود عملکرد عضلات پرداخته‌اند، البته در این مطالعه عصاره گیاه اسفناج در مکمل‌های غذایی به جای گیاه آن مورد بررسی قرار گرفته است. متخصصان دانشگاه آزاد برلین در این مطالعه تاثیر اکدیسترون را بر عملکرد ورزشی و قدرت عضلانی مورد آزمایش قرار دادند.
اکدیسترون ترکیب اصلی عصاره اسفناج است. این ترکیب یک فتواستروئید است؛ یعنی استروئیدی که به طور طبیعی در گیاهان ترشح می‌شود و متعلق به گروهی موسوم به فیتواسترول‌هاست که به طور ساختاری شبیه به کلسترول هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها