کم‌فروشی دارو در داروخانه‌ها پیگرد قانونی دارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کم فروشی دارو در داروخانه‌ها پیگرد قانونی دارد. مردم در صورت مشاهده این عمل ناپسند را گزارش دهند.
کد خبر: ۱۲۱۵۶۱۴

به گزارش خانه ملت، احمد همتی افزود: فهرست فروش داروهای بدون نسخه در وزارت بهداشت ودرمان موجود است، بنابراین داروخانه‌ها نباید خارج از فهرست قانونی وزارت بهداشت و درمان، داروهای بدون نسخه را به بیماران بدون نسخه پزشک ارائه دهند. وی با بیان این‌که فروش بدون نسخه دارو تنها براساس مجوز وزارت بهداشت و درمان مجاز است، گفت: اکثریت داروها در حوزه درمان نیازمند تجویز نسخه پزشک هستند.
همتی ادامه داد: اگر بیماران اعتقاد دارند برخی داروخانه‌ها، برخی از داروها را به عمد به بیماران ارائه نمی‌کنند، ‌باید مستندات خود را در این راستا ارائه دهند تا با توجه به سازو کار قانونی با متخلفان برخورد شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها