نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مصرف غذاهای فرآوری شده علاوه بر تمام مضراتی که برای سلامت افراد دارد، ریسک بروز زوال عقل را نیز افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۱۲۹۲۵

به گزارش فارس، این پژوهش که توسط محققان انگلیس صورت گرفته تأیید می‌کند، مصرف مرغ سرخ‌کرده به میزان قابل توجهی ریسک زوال عقل را افزایش می‌دهد. پژوهشگران باور دارند، مقصر اصلی شیوع بیماری‌ها در عصر مدرن رژیم غذایی نامناسب است؛ آلرژی کودکان، دیابت نوع دو، انواع سرطان، بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و زوال عقل از مواردی هستند که در پی تغذیه نادرست، افراد زیادی را قربانی می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها