سرقت از چادرهای مسافران به شیوه تیغ زنی!

رییس کلانتری ۲۰۵ صحن مطهر از دستگیری سه سارق سابقه دار خبر داد که با استفاده از تیغ موکت بری چادر های مسافران را پاره و اموال آنان را به سرقت می برد.
کد خبر: ۱۲۱۲۲۹۳
سرقت از چادرهای مسافران به شیوه تیغ زنی!

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سرگرد سیعد امیری در پی وصول چندین گزارش مبتنی بر سرقت از اموال مسافران در حوالی عوارضی تهران-قم که چادر برپا می کردند تا ساعاتی استراحت کنند، موضوع در دستور تیم عملیات کلانتری قرار گرفت.

در بررسی های پلیس مشخص شد سارقان با استفاده از تیغ موکت بری در ساعات ابتدایی صبح که مسافران در خواب عمیق بودند برای پاره کردن چادر و سرقت گوشی و اموال قیمتی آن ها اقدام می کردند .

اقدامات برای شناسایی و دستگیری متهم از چند شب گذشته آغاز شد که نهایتا بامداد امروز سه سارق جوان سابقه دار در حالی که تیغ به دست نزدیک چادر بودند دستگیر شدند که صبح امروز با دعوت مالباختگان مشخص شد همان سارقانی هستند که اقدام به سرقت می کردند.

سرگرد سیعد امیری در خاتمه اشاره کرد: متهمان در حواشی تهران سکونت دارند و در ساعات بامدادی با خودرو خود در حوالی عوارضی تردد می کردند و پس از انتخاب سوژه های خود دست به سرقت می زدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها