سرمایه‌گذاری ۶۵۰ میلیاردی امداد برای راه‌اندازی صفحه‌های خورشیدی

پرویز فتاح، ‌رئیس کمیته امداد از سرمایه‌گذاری ۶۵۰ میلیارد تومانی در راه‌اندازی صفحه‌های خورشیدی برای مددجویان خبر داد و گفت: امسال هزار واحد نیروگاه خورشیدی برای مددجویان استان کرمان احداث خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۱۱۷۰۶

وی ‌با بیان این‌که ۱۸۰۰ طرح نیروگاه خورشیدی سال گذشته توسط این نهاد در کشور ساخته شد، افزود: از این تعداد ۷۰۰ مورد در استان کرمان احداث شده است که ۵۲۰ نیروگاه خورشیدی امروز به طور رسمی به بهره‌برداری می‌رسد.
فتاح ‌‌عنوان کرد: امسال نیز ۶۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در شمال استان کرمان و ۴۰۰ واحد برای جنوب این استان اجرا خواهد شد.
وی از افزایش سقف تسهیلات اشتغال کمیته امداد به ۵۰ میلیون تومان در سال جاری خبر داد و بیان کرد: ۶۵۰ هزار طرح اشتغال توسط کمیته امداد در سراسر کشور در حال فعالیت است و سال گذشته ۳۷ هزار خانواده از محل طرح‌های اشتغال به خودکفایی رسیده و از حمایت امداد خارج شدند./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها