در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر هدایت حسینی اعلام کرد: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک نشان میدهد نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانیها دارد.
وی افزود: حدود ۵۳ درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانیها از طریق نمک افزوده شده به غذا و 5/12 درصد از طریق نان، 3/5 درصد از طریق پنیر و 7/4 درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور میشود.
وی تاکید کرد: بهمنظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه میشود از افزودن نمک به غذا از طریق نمکدان در منزل پرهیز شود و تا حد امکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود./ ایسنا
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم