
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، علی قیصری گفت: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری موتورسیکلتهای قاچاق توسط فردی در شهرستان رامسر، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: کارگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسیهای همه جانبه متهم را شناسایی کردند.
قیصری تصریح کرد: پس از هماهنگیهای قضائی و دستگیری متهم، مأموران در بازرسی از پارکینگ منزل مسکونی وی ۴ دستگاه موتورسیکلت قاچاق کشف کردند.
وی، ارزش مجموع موتورسیکلتهای کشف شده را بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: موتورسیکلتهای قاچاق کشف شده به سازمان اموال تملیکی تحویل و متهم نیز پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
قیصری با اشاره به این که مبارزه با قاچاق کالا اقدامی برای حفظ و استقرار امنیت کشور است، تاکید کرد: شهروندان برای حمایت از تولید ملی و اشتغال جوانان جامعه در مبارزه با قاچاق کالا و ارز با پلیس همکاری کرده و هرگونه اطلاعات و اخباری در این زمینه و سایر مسائل امنیتی و انتظامی را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد