واکنش زنگنه به دستگیری سخنگوی شرکت پالایش

وزیر نفت درباره خبر دستگیری سخنگوی شرکت پالایش و پخش در ارتباط با اعلام خبر سهمیه‌بندی بنزین به دو خبرگزاری، گفت: علاوه بر وی، چند نفر دیگر در این رابطه بازداشت شده‌اند.
کد خبر: ۱۲۰۴۸۰۰

بیژن زنگنه در گفت‌وگو با تسنیم، در پاسخ به این سؤال که آیا اقدام اخیر سخنگوی شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در مصاحبه با خبرگزاری‌ها و اعلام خبر سهمیه‌بندی بنزین اقدامی خودسرانه بوده است که منجر به بازداشت وی شده؟ گفت: من نمی‌دانم اصلاً علت بازداشت ایشان چه بوده است.
وی در پاسخ به این که آیا علت را از مسؤولان قضایی جویا نشده‌اید، ادامه داد: وقتی مقام قضایی برای بازداشت شخصی اقدام می‌کند، ما قانونا نمی‌توانیم از او درباره این بازداشت توضیح بخواهیم. البته تنها ایشان نیست که در این ارتباط بازداشت شده و چند نفر دیگر هم بازداشت شده‌اند.
وزیر نفت همچنین در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این‌که اگر اثبات شود خانم اسماعیلی خبر سهمیه‌بندی بنزین را به خبرگزاری‌ها داده، آیا از سوی شما با وی برخورد صورت می‌گیرد؟ گفت: بله اگر اثبات شود برخورد می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها