جنایت پیرمرد 80 ساله به خاطر سوء‌ظن

مرد سالخورده که در پی سوءظن به مرد آهـــــــــن‌فــــــروش او را با ضربه‌های چاقو کشته بود، سکوت خود را شکست و به جنایت اعتراف کرد. متهم در جریان تحقیقات گفته بود که قصد قتل همسرش را داشته که ناکام مانده است.
کد خبر: ۱۲۰۴۰۱۵

به گزارش خبرنگار جنایی جام‌جم، عصر هفتم اردیبهشت امسال مردی با حضور در کلانتری یافت‌آباد شکایتی مطرح کرد مبنی بر این که پدر 60 ساله‌اش که در بازار آهن مشغول به کار بوده ناپدید شده است. ماموران زمانی که مشخصات او را به دست آوردند متوجه شدند چهره او شبیه همان مردی است که ساعاتی پیش چاقو خورده و در بیمارستان ضیائیان بستری بوده و ضارب 80 ساله پرونده هم بازداشت شده است. در این مرحله خانواده شاکی در بیمارستان حاضر شدند که معلوم شد مرد زخمی پدرشان است‌. این در حالی بود که دو روز بعد مرد زخمی در بیمارستان فوت کرد و با مرگ او موضوع به بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران گزارش شد. متهم به بازپرس جنایی گفت: سال‌ها راننده خودرو بودم و اکنون بیکارم. چند فرزند دختر و پسر دارم. 27‌سال پیش دوباره ازدواج کردم و همسر اولم با هوویش در خانه‌ام در محله فردوس با هم زندگی می‌کردند. آن دو با همه شرایط کنار می‌آمدند تا این‌که یک سال و نیم پیش همسرم اولم با من ناسازگاری کرد و تصمیم گرفت جدا زندگی کند. او مدتی نزد بچه‌هایم بود تا این‌که چندی پیش خانه‌ای نزدیکی محل خانه‌ام اجاره کرد.
هر از گاهی برای دیدن فرزندانم و نوه‌هایم به خانه زن اولم می‌رفتم. در جریان این رفت و آمدها متوجه حضور مرد غریبه‌ای در میان اعضای خانواده‌ام شدم. همسرم می‌گفت با او تصادف کرده و این مرد به او کمک می‌کند. پس از مدتی، به حضور آن مرد در خانه همسرم مشکوک شده و سوءظن پیدا کردم. روز حادثه آن مرد را به خانه‌ام دعوت کرده و او را با ضربه‌های چاقو مجروح کردم. در این لحظه پسرم وارد خانه شد و با پلیس تماس گرفت و دستگیر شدم. قصد داشتم همسرم را هم بکشم که قبل از آن دستگیر شدم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها