شرکت تیم فوتبال واتیکان در لیگ ایتالیا؛

جام جم آنلاین : یک کاردینال ارشد کاتولیگ گفت امیدوار است واتیکان روزی یک تیم فوتبال قوی داشته باشد که بتواند با تیم های درجه یک فوتبال ایتالیا رقابت کند.
کد خبر: ۱۱۹۹۰۶

به گزارش بی بی سی ، به کاردینال تارسیسو برتونه ، وزیر مشاور واتیکان آرزو کرد واتیکان تیمی داشته باشد که بتواند از پس تیم های معروفی مانند رم ، اینتر میلان سامپدوریا برآید.
وی گفت مدرسه های دینی کلیسا و باشگاه های جوانان کاتولیک در سراسر ایتالیا پر از بازیکنان مستعد هستند.
بعضی از مقامات واتیکان علاقه زیادی به فوتبال دارند و کاردینال برتونه یکی از آنان است. او از طرفداران پر و پا قرص یوونتوس است و اسقف جنوا ، اغلب بازی های سامپدوریا را در تلویزیون محلی تفسیر می کند.
در فوتبال ایتالیا که فساد و جنجال ارکان آن را به لرزه در آورده ، شاید اقدام کلیسا اقدامی به موقع و نجات بخش باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها