به گزارش جام جم آنلاین از بانک مرکزی، عبدالناصر همتی گفت: ساز وکار متناسب با کانال معرفی شده از طرف سه کشور اروپایی با نام سازوکار ویژه تامین مالی و تجارت (STFI) بزودی در تهران ثبت میشود.
وی تأکید کرد ثبت این شرکت به هیچ وجه به معنای معطل شدن ایران برای عملیاتی شدن سازوکار اروپا نیست و ما استراتژی اتخاذ شده خود برای نحوه تأمین مالی و تجارت کشوردر شرایط تحریم از طرق ویژهای که طراحی کرده ایم بخصوص از طریق همسایگان و سایر شرکای تجاری ادامه میدهیم.
رئیس کل بانک مرکزی افزود: با مذاکراتی که همکاران من هفته گذشته با نمایندگان سه کشور اروپایی و مدیر INSTEX در بانک مرکزی در تهران داشتند، توضیحات کامل در مورد ساز و کار ایرانی متناسب با ساز و کار اروپایی داده اند و ما منتظر اقدامات عملی از طرف اروپا هستیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان